INFO

HUHTAMO PALAA!

Järjestyksessään toinen HUHTAMO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL valtaa jälleen Huhtamon ja nyt myös ensimmäistä kertaa Punkalaitumen.
Tässä sinulle tiivistetysti kaikki tarvittava informaatio festivaaleille saapumisesta, sen tarjonnasta sekä leppoisista säännöistämme.

Tervetuloa Huhtamoon!

KULKUYHTEYDET
Huhtamoon ja tapahtuma-alueelle on mukava saapua mistä päin Suomea tahansa. Helpottaa, kun näppäilee navigaattoriin osoitteeksi HUHTAMO. Tai vaihtoehtoisesti voit valita suunnaksi suoraan toivotun esityspaikan. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että Huittisten Seurahuoneelta (Lauttakylänkatu 14, 32700 Huittinen) pääsee ilmaiseksi kaikille pelipaikoille Huhtamon Pirssin kuljettamana. Auto kannattaa jättää kotiin, sillä parkkitilaa on vähän ja Honkapirtillä on maalaisbaari sekä A-oikeudet.

ESITYSPAIKAT

Kirkkokino
Kangastie 1454, 32770 Huhtamo

Kyläkoulukino + Latoleffat
Honkapirtti / Mäkiläntie 104, 32770 Huhtamo

Punkalaitumen Elokuvat

Mäenpään työväentalo / Lauttakyläntie 58, Punkalaidun


SAAPUMINEN

Bussilla:
Suunnaksi Huittinen ja Huittisten linja-autoasema. Sieltä sitten jalkaisin läheiselle Seurahuoneelle.
Festaribussin reittinä on Huittisten Seurahuone (Lauttakylänkatu 14, 32700 Huittinen) --> HUHTAMO --> PUNKALAIDUN → Huittisten Seurahuone
Aikataulua tarkennetaan osoitteessa Huhtamo.fi

Junalla:
ei kannata tulla, sillä Huittisten rautatieasema on vasta rakenteilla.

Lentokoneella:
Esim. Helsinki-Vantaalle ja sitten sieltä linja-auton kyytiin.

Taxilla:

Taxi Huittisten taksipalvelu Antti Huhtala 040 512 4435
Huittisten Taxi 0200 264 66

FESTIVAALIALUE & OHJELMA
Huhtamo International Film Festivalin tapahtuma-alueen muodostavat Huhtamossa ja Punkalaitumella sijaitsevat Huhtamon kirkko, Kyläkoulukino eli Honkapirtti sekä Punkalaitumen Elokuvat Mäenpään työväentalolla.

Ohjelmiston näet täältä: https://www.huhtamo.fi/ohjelmisto

Maalaisbaari palvelee Honkapirtillä A-oikeuksin läpi koko tapahtuman seuraavasti: Torstai 14-20, Perjantai 12-02, Lauantai, 10-02, Sunnuntai 11-20


JATKOT
Huhtamo International Film Festivalin viralliset jatkot pidetään seuraavasti:

Torstai Keilahallijatkot (Lintuparventie 6, 32700 Huittinen) 19-00:30
Perjantai Honkapirttijatkot -02 ja sitten Sekelle -05
Lauantai Honkapirttijatkot -02 ja sitten Sekelle -05
Sunnuntai-iltana taitaa olla jo aika ottaa rauhallisemmin, jos maanantaina töihin mielii.

RUOKA

Torstaina Kirkonmäellä on tarjolla hernekeittoa ilmaiseksi ja Riuttamäen sikaa.
Perjantaina Kirkonmäellä on tarjolla kasviskeittoa ilmaiseksi.
Lauantaina Honkapirtillä myydään mm. Thai-ruokaa, Vahelan burgereita, Tenkasen mansikoita ja Huhtamon höyrymakkaroita.
Sunnuntaina sama juttu.

Ja kun leffafestareilla ollaan niin löytyyhän meiltä lisäksi popcornia – tietenkin.

LIPUT

Festivaalipassit saa hankittua parhaiten ennakkoon osoitteesta https://holvi.com/shop/huhtamo/ 

Alle 15-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Festivaalipassin noutaminen
Passin saa haltuunsa torstaina ja perjantaina Kirkkokinoon saapuessaan infopisteeltä.
Lauantaina ja sunnuntaina Festivaalipasseja vaihdetaan Honkapirtin infopisteellä.
Passin voi myös ostaa juhlapaikalle saapuessaan mieluiten käteisellä tai tarvittaessa vaikka tilisiirrolla.

Normipassi, 30 €
Oikeuttaa pääsyyn tapahtuma-alueelle ja osallistumisen kaikkiin elokuviin sekä virallisiin oheistapahtumiin festivaalin aikana, niin kauan kuin tilaa riittää.

Huhtamo VIP -festivaalipassi, 55 €
Oikeuttaa pääsyyn tapahtuma-alueelle, osallistumisen kaikkiin elokuviin sekä virallisiin oheistapahtumiin festivaalin aikana, niin kauan kuin tilaa riittää. VIP -vieraan kohtelun, kunnioituksen ja ilmaiset kahvit. Tietenkin. Lisäksi Riuttamäen Tila tarjoaa kokonaisena savustettua sikaa torstaina ja lauantaina kaikille VIP-vieraille ilmaiseksi. Normipassillakin possua saa, mutta pieni korvaus peritään.


HUOM! Kunkin elokuvateatterin rajallisen kapasiteetin takia emme voi taata 100% sisäänpääsyä haluamaasi elokuvaan, jos se on jo täynnä. Joten tule ajoissa ja mikäli kävisi niin ikävästi ettet mahdu esitykseen niin pääsetpähän sitten jonottamaan seuraavaan aivan kärkijoukoissa!


Kaljapassi, 10 €

Mikäli et mieli lainkaan elokuviin niin voit hankkia myös pelkän Kaljapassin jolla pääset tapahtuma-alueelle. Näin voit viettää aikaasi norkoillen ja mukavia jutellen, sekä tietenkin terdellä virvoikkeita hörppien, Huhtamon auringon helliessä. Kaljapassit myydään Honkapirtin Maalaisbaarissa. Reiluuden nimissä ja huhtamolaisia kun ollaan niin torstaina sisäänpääsy maalaisbaariin on maksuton. Eli ensimmäinen kerta ilmaiseksi! Tervetuloa koeponnistamaan!

MAJOITUS
Lähin leirintäalue sijaitsee Huhtamon ydinkeskustassa. https://goo.gl/maps/4Hii2cTYqY64BVxq7
Kentällä saa yöpyä vapaasti ja rauhassa, mutta älä missään nimessä aja sinne autolla. Perästä kuuluu..

Mikäli pohdit yleisesti majoitusta niin siitä kannattaa huudella esimerkiksi tapahtuman event-sivulla: https://www.facebook.com/events/2421449108076625/?active_tab=discussion

Tai inbox viestillä.

IKÄRAJA
Huhtamo International Film Festival  on ikärajaton tapahtuma. Maalaisbaarissa on A-oikeudet ja anniskelualue on luonnollisesti K-18. Alkoholitarjoilu tapahtuu sille rajatulla alueella, jonne pääsee vain täysi-ikäiset kävijät. Festivaalipassi kuitenkin vaaditaan ja sen saa lipunmyyntipisteeltä.

EDESTAKAINEN KULKU ALUEELLA

Täysin vapaasti. Huomioithan kuitenkin, että tarpeeton ramppaaminen haittaa oman viihtyvyytesi lisäksi myös kaikkien muiden kävijöiden viihtyvyyttä.

Anniskelusta juomia hakiessa ei myöskään ole suotavaa mölytä tarpeettomasti.

OMAT EVÄÄT JA JUOMAT
Paikan päältä saa ostettua herkkuja sekä ruoka-annoksia. Ruoka-annoksia ei saa viedä elokuvanäytöksiin, mutta pienet eväät ovat sallittuja. Festivaalialueelle on luvallista tuoda myös omia eväitä, mutta Toki toivomme että suosit sitä mitä me kaupittelemme.

TUPAKOINTI
Festivaaleillamme on ennalta määrätyt alueet tupakoimista varten ja ne on merkitty kyltein. Pyydämme laittamaan tupakantumpit niille osoitettuihin astioihin. Pidetään Huhtamo siistinä. Latonäytöksissämme ja muutenkin sisätiloissa sekä elokuvanäytöksissä on tupakointi ehdottomasti kielletty yleisön viihtyvyyden sekä paloturvallisuuden vuoksi.


VALOKUVAAMINEN, VIDEOINTI ja some

Tapahtumamme sallii ja kannustaa ottamaan kuvia sekä videoita. Ei kuitenkaan elokuvanäytösten aikana. Elokuvateosten taltiointi on täysin kielletty kaikin muodoin. Festivaalillamme on käytössä Instagram sekä Facebook ja voit vapaasti meidät tägätä mahdollisiin sosiaalisen median päivityksiisi.

Löydät meidät Facebookista nimellä Huhtamo International Film Festival ja Instagramista tunnuksella @huhtamoiff.

#huhtamoiff #huhtamointernationalfilmfestival

MAKSUVÄLINEET
Käteinen on kuningas. Varaathan mukaasi käteistä edesauttaaksesi oman festarikokemuksesi lisäksi koko tapahtuman sujuvuutta. Käteinen nopeuttaa myyntipisteissä asiointia ja toimii suurten yleisömassojen aiheuttamien mahdollisten häiriöiden aikanakin.

Maalaisbaarissa on myös korttimaksumahdollisuus.

TURVALLISUUS JA MUIDEN KUNNIOITTAMINEN
- Huomioi oman viihtymisesi lisäksi myös muiden viihtyvyys. Festivaaleillemme ovat tervetulleita kaikki ja Huhtamo yhdistää ihmisiä ikään, sukupuoleen tai pinnallisiin seikkoihin katsomatta, Emme erottele tai syrji. Älä myöskään sinä tee niin.
- Muistathan juoda vettä etenkin helteisellä ilmalla ja huolehtia nestetankkauksesta pitkien festaripäivien aikana.
- Ilmoita järjestyksenvalvojalle tai lääkintähenkilökunnalle mikäli havaitset vaaratilanteen tai tapaturman.
- Suomen sääolosuhteet ja illat saattavat olla arvaamattomia, joten varauduthan asianmukaisella pukeutumisella.

MEDIA-AKKREDITOINTI
Huhtamo International Film Festivalin media-akkreditointi on päättynyt. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö median edustajat ja musiikkialan ammattilaiset olisi tervetulleita viihtymään.

HALUATKO LISÄTIETOA?
Tule paikanpäälle hämmästelemään!

HUHTAMO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL VERKOSSA

www.huhtamo.fi

www.facebook.com/huhtamointernational

www.instagram.com/huhtamoiffP.S. PRO-TIP! Huhtamon upea kivikirkko on kesälläkin viileä vaikka helle Huhtamo International Film Festivalia tunnetusti hellii. Suosittelemme siis ottamaan omaa lämmikettä mukaan ja esimerkiksi tyynyn! Näin kirkonpenkissä kelpaa olla kunnolla taju kankaalla!

Tervetuloa Huhtamoon!